پنجاه گرم کره نصف لیوان اب . سه چهارم لیوان شیر . نصف قاشق چایخوری بکینک پودر. کمی وانیل رو باهم مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم وقتی به جوش اومد یک لیوان ارد و که الک کردیم یکباره اضافه میکنیم بهش و یک دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه.
وقتی خمیر خنک شد چهار تا تخم مرغ و بهش اضافه میکنیم با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مایع یکدستی به دست بیاد نه شل نه سفت .نسبتا براق .
خمیر را توی قیف میریزیم با ماسوره شکوفه یا ساده حتی بدون ماسوره هم میشه از خمیر اندازه گردو یا بزرگتر میریزیم و کمی روش خاک قند الک میکنیم اگه خاک قند نداشتید مهم نیست فقط برای براقی روش هست
و در فر با دمای 200 سانتی گراد پنج دقیقه میزاریم وقتی خوب پف کرد حرارت و کم میکنیم 180 میزاریم تا مغز پخت بشه پنج دقیقه کافیه.
وقتی سرد شد سوراخ میکنیم با خامه فرم گرفته پر میکنیم
من همیشه خامه فرم گرفته اماده میگیرم
میتونید با پودر کاکاعو یا شکلات اب شده خامه را شکلاتی کنید .یا از ارد یه قاشق کم کنید پودر کاکاعو اضافه کنید تا نون خامه ای هم شکلاتی باشه
نوش جون