golbarg96 مدیر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 661 عنوان کیکم خراب شد کمک | مشاهده متن کامل بحث + 3475 بازدید | 18 پست سلام کیکمو گذاشتم تو توستر دمای ۱۰۰ و چهل دقیقه اولش فقط زیرشو روشن کردم ده دقیقه اخر روش هم روشن کردم الان دیدم اصلا نپخته چیکار کنم؟ mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم 1396/07/26 | 20:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Mona2 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13105 دوباره یه ربع گذاشتم خدا کنه کیکم خوب بشه اولین بارمه کیک میپزم😶 اگه كامل بپزه روشم طلايي ميشه و نيازي به گريل نيست ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
golbarg96 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 661 اگه كامل بپزه روشم طلايي ميشه و نيازي به گريل نيست دیگه داش میسوخت در اوردم ولی وسطش نپخت دوراش پخته بود قالبم مربع بود ولی مث این قالب هایی شد ک وسط ندارن😂😂 mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم
***maman_sama*** عضویت: 1391/11/25 تعداد پست: 8582 سلامهمین الان برای من این اتفاق پیش اومد، کیک رو با اینکه نیم ساعت بیرون فر بود برش زدم گذاشتم دوباره توی فرعالی شد😬😍 🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
آلیس_جون1 عضویت: 1391/10/16 تعداد پست: 1708 خوب گفتن دما کمتر باشه معنیش اینه بار اول بذار صد و شصت هفتاد بعد تست کن ببین چقد مناسبه. بعضی فرا باید یه بیست درجه ای کمتر باشن نه هشتاد درجه!