البته که می شه. هر مقدار سیب زمینی که بخوای آب پز می کنی. بعد لهش می کنی. بهش نمک می زنی. میریزی توی قابلمه یا ماهیتابه. بعد بهش کره اضافه می کنی(مثلا برای چهار تا سیب زمینی صد گرم کره). بسته به سلیقه و ذائقه ی خودت می تونی بیشتر هم بریزی. هم می زنی. کره که ذوب و خوب با سیب زمینی قاطی شد شیر اضافه می کنی. برای چهار تا سیب زمینی کمی کمتر از یک لیوان شیر سرد. کم کم بریز و هم بزن تا به خوردش بره. کمی شل بشه هم اشکالی نداره. بذار روی شعله بمونه. زود خودشو جمع می کنه. آخرش باید سفتیش تقریبا مثل خامه ی کیک باشه. که وقتی می ذاری تو بشقاب فرمشو از دست نده.
فوق العاده خوشمزه می شه. اگه می خوای خوشمزه تر بشه می تونی به جای شیر، خامه بزنی بهش. موقع درست کردن می تونی بچشی و تصمیم بگیری چیشو کم و زیاد کنی. برای بزرگترا کمی فلفل قرمز و سیاه هم بزنی خوب می شه. بچه ها طبیعتا تند دوست ندارن.
اگه خواستی می تونی کمی مرغ آب پز ریش ریش شده اضافه کنی. یا گوشت چرخ کرده سرخ شده. یا ژامبون. با همه چی خوب می شه. خالی خالیش هم خوبه.