2733
2734
عنوان

مرغو‌ با چه موادی مرینت کنیم؟؟

197 بازدید | 16 پست

هربار با اب لیمو و پیاز زعفران مزه دار میکنم خوب زعفرونی نمیشه

تو قابلمه جوجه تابه ای درست میکنم😂

ولی مرغش شدیدا بوی ضحم میده نمیتونم بخورم

اول نمک، بعد زعفرون، پیازو آخرش میریزم که رنگ زعفرون رو به خودش نگیره،، کمی نارنج یا آب لیمو، روغن زیتون، فلفل دلمه ای یا پودر پاپریکا، سس مایونز 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

ابلیمو نزن 


ماست چکیده .نمک..سس.زعفرون.پیاز حلالی و فلقل دلمه خلالی.ادویه مخصوص جوجه با هر طعمی که دوس داری ....

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
برای بوش صبح تا شب تو آب و نمک ملایم بزار بعد مرینیت کن 

یه جا دیدم که خانمه میگفت مرغ رو که میخرید، بعد از شستن بهش نمک بزنید بعد بذارید تو فریزر، اینجوری دیگه بوی بد نمیده 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ماست ابلیمو پیاز سیر کم فلفل دلمه ادویه زیااااد زعفرونم توچند مرحله میریزم ی شب موادو ک میزارم یخچال سه چهار بار زعفران میزنم مزه بهشت میده😁

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

زعفرون اول اضافه کن بزار بمونه تیم ساعت بعد ادویه اضافه کن و سس مایونز یه قاشق یا ماست موسیر بزن هام پودر سیر پاپریکا جوز هندی و ادویه مخصوص جوجه کباب یا از این چاشنی های اماده بگیر طعم های مختلف داره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ماست و سس مایونز؟بعد نمیشه؟با همون ماستا میپزی؟ نمیسوزه؟

نه خوشمزه میشه طعمش 

نه مرغو از مواد جدا میکنم دیگ مواد ب خوردش رفته نیاز نیس با اونا پخته شه 

در آخر که پخته و سرخ شد کره و زعفرون میمالم رو مرغا عالی میشه

یه جا دیدم که خانمه میگفت مرغ رو که میخرید، بعد از شستن بهش نمک بزنید بعد بذارید تو فریزر، اینجوری د ...

نمک میره تو جونش شور میشه .

من خودم آب و نمک اینقدر فقط نمک داشته باشه نه شور باشه میریزم کمی هم تو آبش آبلیمو تازه میریزیم.

بعد

 فلفل سیاه

زرد چوبه 

زنجبیل 

فلفل دلمه تازه 

پیاز زیاد 

یکی دو حبه سیر 

با کمی آبلیمو میزنم قشنگ ماشاژ میدم بعد بهش روغن میزنم 

آخرشم نمک میزنم . چون نمک آب گوشتو مگیره باعث میشه گوشت لطیف نشه 

یا فاطمه زهرا#

من یه عالمه پیازو زعفرون و فلفل دلمه ای و پودر لیمو و یذره گلپر نمک و فلفل سیاه یکم سس مایونز روغن زیتون زردچوپه رو میریزم تو مخلوط کن بعد جوجه هارو توش میخوابونم

 گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗

همه ی این موادی که دوستان گفتن 

اگر میخای تو تابه درست کنی سه تا پیاز خلالی درشت کن بذار باهم اول اب بندازن بعد سرخ بشن اخرش هم اویشن بزن بهش عالی میشه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش اومدی تو دل مامانی پسرم❤
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز