تخم مرغارو کاملا هم بزن ک کف کنه بعدش روغنو شیرو بکینگ پودر اظافه کن باز هم بزن نمکو ارد رو اظافه کن اینقدر هم بزن ک دیگ خمیر نچسبه ب دستت خمیرش ک اماده شد یک ریع بذار استراحت کنه
و در اخر ب هر شکلی ک میتونی خمیرو پهن کن و خیلی خیلی نازک کن بذار تو روغن داغ سرخ بشه و همینوطر ک سرخ میشه برش گردون تا هر دوطرف سرخ بشه
گوش فیل سفیده ولی من چون بار اولم بود ترسیدم ترد نشه دیرتر برمیداشتم برشته شده
ولی الان میبینم حتی قسمتایی ک سفیده ترد هست مث گوش فیل
و در اخر پودر قندو حل آسیاب شده بپاچ روش
نوش جان ❤️
ببخشید ک حرفه ای نبودم تو دستور پخت دادنو شکل گوش فیل نبود 😞💔
ولی واقعا خوشمزس