جو پوست کنده ۱پیمانه هویج رنده شده ۱عدد بزرگ عصاره مرغ ۱عدد شیر۱لیتر قارچ۲۰۰گرم خامه۱۰۰گرم جعفری ساطوری لیمو۱عدد
جو۲۴ساعت خیس میکنیم بدش میپزیم تا غلیظ بشه قشنگ(با حرارت ملایم)
سپس هویج اضافه میکنیم به جو با عصاره مرغ تا بپزه
قارچ رو تفت داده و کمی ابلیمو اضافه میکنیم و به جو اضافه میکنیم قارچ هارو
شیر رو میپزیم و به جو و هویج و قارچ اضافه میکنیم
خامه دمای محیط رو کم کم به سوپ اضافه میکنیم به طوری که تو یه کاسه خامرو میریزیم از سوپ ملاقه ملاقه تو کاسه میریزیم هم میزنیم و کم کم مواد کاسرو به سوپ اضافه میکنیم سپس نمک و در صورت دلخواه فلفل سفید اضافه میکنیم
در قابلمرو در هنگام پخت بعد اضافه کردن شیر نمیزاریم و در اخر با لیمو و جعفری تزیین و سرو میکنیم