نخود ا شب قبل یا دو شب قبل خیس کنهی آبشو عوض کن
نرم شدن باد کردن نفخشون رفت
همراه با جعفری پیاز چه که اینا رو میشه حذف کرد
همراه با پیاز و سیر و فلفل دلمه تخم گشنیز با چرخ گوشت پوره کن ، اینا رو قاطی پاتی بریز ترکیب بشن
بعد با دست ورز بده قشنگ قاطی بشن
فلفل نمک پاپریکا کاری زردچوبه به اندازه نخود هات (تقریبا هر لیوان سه نفر اوکیع بستگی به اشتها داره)
بریز داخلش ورز بده بزار دوساعت داخل یخچال
بعد بزار روغنت قشنگ داغ بشه داغ شد زیرش ملایم کن با دست گرد کوچیک کن یا با قالب فلافل زن سرخ کن با خیارشور و گوجه و کاهو کلم و مخلفات وسس فراوون بزن بر بدن