اصلا خیلی خوشمزه شده بود بهتر از قیمه گوشته
طرز تهبه میگم فیله مرغ رو مثله گوشت تیکه تیکه کنید
یه پیاز متوسط نگینی خورد کنید بریزید تو قابلمه و سرخ کنید
لپه هاروم بزارید با نمک و ابجوش قشنگ بپزه
وقتی پیاز سرخ شد تیکه های مرغ رو اضافه کنید و شعله رو رو حرارت بالا بزارید پیاز و مرغتون زیاد اب نندازه مزه ی ابگوشت بده
یکم تفت بدین نمک فلفل زرد چوبه یه کوچولو زنجبیل و دارچین اضافه کنید زنجبیل و دارچین باید خیلی کم باشه
یکمم زعفرون اضافه کنید با رب گوجه
بعد روش اب بریزید بزارید خوب بپزه
از اونور لپه هارو اب کش کنید تو ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید
وقتی دیدین خورشت داده لغاب میندازه لپه هارو اضافه کنید (لپه ها خب پخته شن در حد له شدن)
و در اخرم سیب زمینی خلالی کنید باهاش سرخ کنید خیلیی خوشمزه میشه پشیمون نمیشید