2733
2734

دوستان اگه کسی روش بهترش رو بلده بگه،،


سینه مرغ رو به اندازه های کوچیک برش میدیم ،،سعی کنید همش ی دست باشه،،،زعفران و دلمه و پیاز رنده شده با سس همدانی بریزین روش یک ساعت بمونه طعم بگیره بعد نخود و ذرت به اندازه مساوی بریزین رو مرغ  بزارین رو شعله،،،اگه نخود ذرت کنسرو بود اب خودشون کافی،،اگه فریز داشتین اب بریزین  ،،لازم نیست مرغ سرخ بشه ،،،

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687