2752
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

 بستگی داره کی بپزه  اگر مادرشوهرم  بپزه  هیچ کدوم   خیلی بد درست میکنه  قرمه سبزیش بو میده    قیمه اش هم اب لپه جدا ست    اگر مامان خودم بپزه  قرمه 

اگر مادربزرگم بپزه  قیمه   کلا هر کسی یه چی خوب میپزه 

دتور پختت میدی قیمه؟

لپه رو جدا با یکم نمک میپزم. (لپه از بازار نمیخرم چون با خوردن اونا سردرد میشم. مادرم با نخودسیاه درست میکنه)

پیاز زیاد نگینی میکنم و در حدی تفت میدم که مرحله ی شیرین شدن نرسه. گوشتمو اگه از فریزر دربیارم حتما میندازم تو آب و میچلونم بعد میندازم تو پیاز و تفت میدم.

نمک، زردچوبه و رب میریزم. یه دونه چوب دارچین واسه خوشطعم شدنش میندازم و آب جوش میریزم و حتما لیمو عمانی میندازم. که نصف عطر قیمه و قورمه به همون لیمو عمانیه و میزارم ۳ تا ۴ ساعت بجوشه.

سیب زمینی هم که همه یه جور سرخ میکنن و موقع سرو تو خورشت خوری میریزم رو خورشت


واسه تلخی لیمو هم من چون حساسم همیشه لیمو خوب میخرم ولی باز موقع استفاده به اندازه یه عدس از پوستشو میخورم که مبادا تلخ باشه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
لپه آخر میریزی؟

آره دیگه. وقتی پخت یه نیم ساعت با خورش بجوشه که هم مزه بشن کافیه

قبلا آخر دارچین ساییده میریختم ولی دیدم خورشتو کدر میکنه. الان چوب میندازم خیلی خوشطعمتر هم هست

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز