لپه رو جدا با یکم نمک میپزم. (لپه از بازار نمیخرم چون با خوردن اونا سردرد میشم. مادرم با نخودسیاه درست میکنه)
پیاز زیاد نگینی میکنم و در حدی تفت میدم که مرحله ی شیرین شدن نرسه. گوشتمو اگه از فریزر دربیارم حتما میندازم تو آب و میچلونم بعد میندازم تو پیاز و تفت میدم.
نمک، زردچوبه و رب میریزم. یه دونه چوب دارچین واسه خوشطعم شدنش میندازم و آب جوش میریزم و حتما لیمو عمانی میندازم. که نصف عطر قیمه و قورمه به همون لیمو عمانیه و میزارم ۳ تا ۴ ساعت بجوشه.
سیب زمینی هم که همه یه جور سرخ میکنن و موقع سرو تو خورشت خوری میریزم رو خورشت
واسه تلخی لیمو هم من چون حساسم همیشه لیمو خوب میخرم ولی باز موقع استفاده به اندازه یه عدس از پوستشو میخورم که مبادا تلخ باشه