2733
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

بادمجون سرخ کن بذار کنار 

سیر و پیاز سرخ کن و نعناهم بریز داخلش  بادمجونارو بهش اضافه کن و خوب باهم میکس کن نصف فنجون آب بریز بذار بپزه وقتی پخت کشک و گردو اضافه کن و بازم در حد ۱۰دقیقه بذار که قشنگ جا بیفته

پیاز وسیر روسرخ ڪن بافلفل وزردچوبہ ونعنا خشڪ بعد بادمجان سرخ ڪرده وڪشڪ وگردو خردشده بریز ڪمے آب هم بریز درشوبذار بپزه بعد باگوشتڪوب خوب لهش ڪن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بادمجون رو کامل سرخ کن بذار روغنش بره کامل بعد بکوبش تا له بشه . براش پیاز داغ و سیر داغ فراوون و نعنا خشک با زردچوبه و نمک سرخ کن بریز رو بادمجونا و گردو هم بکوب یکم خیلی نه که له نشه و یکم زیر زبون بیاد بریز داخل موادت. و در اخر هم کشک رو حل کن یکم غلیظ باشه بریز توش کامل باهم مخلوطش کن عالی میشه. سیرشو کشکو کم نریز  و اهرم با سیرداغ و پیاز داغ و کشک و گردو تزیینش کن

من مدل خودمو میگم شاید مثل اصلیش نباشه 

بادمجون هارو پوست میگیرم ورقه ورقه میکنم و تو روغن سرخ میکنم بعد پیاز رو خلالی خورد میکنم و سرخ میکنم بعدش بادمجونا رو له میکنم و با پیاز و گردو خورد شده وسیر نگینی شده و نعنا و کمی فلفل سیاه رو میریزم تو قابلمه بعد روش کشک آماده به همراه آب میریزم درشو میذارم بپزه چون کشک شوره من اولش نمک نمیریزم بعدا طعمشو بچش نیاز بود بریز

کشکت اگه حاضری نبود پس باید بسابیش 🤷‍♀️

بادمجون سرخ کن برا اینکه روغن کم ببره چند ساعت جلو آفتاب بدار یا ماست بزن بعد سرخ کن یا کباب کن با پوست سرد ک شد پوستشو بگیر 

له کن کامل 

پیاژ سیر نگینی خورد کن با یکم روغن تفت بده نرم ک شد ادویه نمک فلفل زردچوبه بزن بادنجونا رو اضافه کن با نعناع  بدار یکم تفت بخوره  میدونی گزدپ هم ریز کنی بریزی توش

بعد کشک بهش اضافه کن برای تزیین هم نعناع داغ گردو سیر داغ پیاز داغ خلالی 

بادمجون رو ریز ریز کن تلخیشو بگیر بشورش

تو قابلمه یکم روغن بریز بذار بپزه ..درقابلمه هم بذار...زیرشم کم کن ..تاحسابی نرم شن ...دوست داشتی قبلش پیاز هم سرخ کن بعد بادمجونارو بذار.....نمک وچاشنی هم هرچی دوست داشتی اضافه کن

وقتی پخت....کشک رو دوست داشتی با یکم آب رقیقش کن

بعد قاطی بادمجونا کن .....

در اخر هم پیاز داغ و سیر رنده شده دوست داشتی سرخ کنی بریزی روش ..‌یا گردوی آسیاب شده...نعنای سرخ شده هم خوب میشه بریزی 

من که این مدلی درست میکنم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687