واااای من عاشق این غذام دوتا کاسه کامل میخورم🤤🤤🤤🤤
ما با کشک محلی خودمون درستش میکنیم .
اول باید کشک وخیس بدیم یکی دوساعت قبل از سابیدن
بعد چنتا گردو میشکنیم میریزیم توی ظرفی که بهش میگیم تغارو اینقد گردو رو میکوبیم تا کا ملا له بشه،میتونی هم بریزی توی آسیاب ولی چون مغز گردو روغنیه آسیابشم یکم سخته،بعد کشک و گردو رو باهمدیگه داخل تغار میسابیم
تا هر مقدار کشکی که لازم داریم ازش بیاد بیرون و بعدهم با آب قاطیش میکنیم تا خیلی غلیظ نباشه.
کمی پیاز رو توی کمی روغن تفت میدیم تا سرخ بشه بعدهم کشک رو میریزیم داخل ظرف و نمک و فلفل سیاه میزنیم و به مقدار لازم روغن حیوانی بهش اضافه میکنیم،نعنا داغوپیاز داغ هم موقع سرو خیلی خوشمزه ش میکنه🤤
این از کشک
حالا بادمجون و سیب زمینی رو ورق ورق میکنیم و سرخ میکنیم میزاریم کنار
یکم پیاز توی همون روغن تفت میدیم و بهش زرد چوبه اضافه میکنیم و گوجه رو ورق ورق میکنیم و ته ظرف میچینیم و سیب زمینی و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم وداخلش آب میریزیم ،نمک و فلفل اضافه میکنیم،یه حبه سیر هم له میکنیم میریزیم داخلش ودرش رو میزاریم با حرارت کم بپزه و جا بیفته و وقتی به روغن افتاد حاضره .نوش جان 💋
آخ گشنم شد هر چی بخورم سیر نمیشم همین دو روز پیش درست کردم
معمولا هفته ای یبار درست میکنم