2752
2734

من اول بادمجون ها سرخ میکنم بعد میریزیم تو یه قابلمه دو لیوان آب میریزیم روش با نمک و ادویه کم میکنم ک له بشه بعد ک آبش کامل رفت بادمجون و له میکنم یه پیاز داغ و نعنا داغ میگیرم تو پیاز داغ حسابی سرخ میکنم با شعله کم بعد نعنا و و کشک اضاف میکنم یکم موند خاموش میکنم

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



بادمجون رو حسابی سرخ کن بعد با گوشت کوب بکوب

چندتا پیاز رو خلالی کن پیاز داغ کن بعد گردو خورد شده و نعنا بریز تفت بده ادویه هم زرد چوبه و نمک فلفل بزن کشک هم با اب کم رقیق کن بریز تو تابه با بادمجون ها بذار جا بیوفته 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش اومدی تو دل مامانی پسرم❤
2731
نعنا یی ک دارم خیلی ریز نیس هورد سده اس. اشکال داره؟

خودت بریز کف دستت فشار بده حسابی پودر میشه

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

بادمجون رو یا تو آب نمک بذار یا نمک بپاش روش که اگه تلخی داره گرفته بشه ..نیم ساعت کافیه. بعدیه آبکشی بکن و کمی فشار بده آب اضافه ش گرفته شه یا دستمالی که پرز نده خشک کن و بذار تو روغن و در ظرفم بذار با شعله کم سرخ شه . بعد چند حبه سیر رو درشت تکه کن وبریز توش کمی سرخ شد گوجه شو بریز و کمی نمک و ادویه و زردچوبه بزن یه ته استکان آبجوش بریز و مجدد درشو بذار و وقتی به روغن افتاد دیگه حاضره  

چقدر بزارم جا بیفته .

نیم ساعت ببین در حدی بشه که اون ابی ک با کشک قاطی کردی کشیده بشه و روغن بندازه کشک بادمجون 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش اومدی تو دل مامانی پسرم❤
کو کشکش؟

کشک رو اخر موقع سرو اضافه میکنی یا میاری سر میز هرکی هرچقد خواست به غذاش اضافه میکنه .. البته چون کشکت بازاریه اونم خرم فک میکنم به روشی که دوستان گفتن بپزی بهتر باشه که کشک به خورد غذا بره ..من با اینکه خیلی تنبلم اما اصلا این کشکای بازاری رو قبول ندارم مخصوصا که خودم یه مدت تو شرکت لبنیاتی کار میکردم تایید نمیکنم ترجیح میدم به سبک قدیم خودم بسابم با کشک ساب

واااای من عاشق این غذام  دوتا کاسه کامل میخورم🤤🤤🤤🤤

ما با کشک محلی خودمون درستش میکنیم .

اول باید کشک وخیس بدیم یکی دوساعت قبل از سابیدن 

بعد چنتا گردو میشکنیم میریزیم توی ظرفی که بهش میگیم تغارو اینقد گردو رو میکوبیم تا کا ملا له بشه،میتونی هم بریزی توی آسیاب ولی چون مغز گردو روغنیه آسیابشم یکم سخته،بعد کشک و گردو رو باهمدیگه داخل تغار میسابیم 

تا هر مقدار کشکی که لازم داریم ازش بیاد بیرون و بعدهم با آب قاطیش میکنیم تا خیلی غلیظ نباشه.

کمی پیاز رو توی کمی روغن تفت میدیم تا سرخ بشه بعدهم کشک رو میریزیم داخل ظرف و نمک و فلفل سیاه میزنیم و به مقدار لازم روغن حیوانی بهش اضافه میکنیم،نعنا داغوپیاز داغ  هم موقع سرو خیلی خوشمزه ش میکنه🤤

این از کشک 


حالا بادمجون و سیب زمینی رو ورق ورق میکنیم و سرخ میکنیم میزاریم کنار 

یکم پیاز توی همون روغن تفت میدیم و بهش زرد چوبه اضافه میکنیم و گوجه رو ورق ورق میکنیم و ته ظرف میچینیم و سیب زمینی و بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم وداخلش آب میریزیم ،نمک و فلفل اضافه میکنیم،یه حبه سیر هم له میکنیم میریزیم داخلش ودرش رو میزاریم با حرارت کم بپزه و جا بیفته و وقتی به روغن افتاد  حاضره .نوش جان 💋

آخ گشنم شد هر چی بخورم سیر نمیشم همین دو روز پیش درست کردم 

معمولا هفته ای یبار درست میکنم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687