2733
2734
عنوان

کیکم خراب شددد

186 بازدید | 17 پست

داشتم کیک خامه کشی میکردم رنگ خوراکی اضافه کردم فقط یقطره ... شل شد اصلا رو کیک خوب کاور نمیشد چیکار کنممممممم تاحالا رنگ نزده بودم دیدم خامرو رنگی میکنن خیلی خوب میشه چنتا فیلم دیدم میگف رنگ خوراکیو بعد فرم اضافه کنین الان خامرو گزاشتم فیریز یذره خودشو بگیره راهکاری دارین بگییین

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



احتمالا خامه رو خوب نزده بودی یکم بیشتر بزن زنگ مثل آب جوش میمونه حباب خامه رو میگیره

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2731

نمیدونم شاید رنگش خیلی مایع و شل یا خراب بوده یا خامه رو نزاشتی کامل فرم بگیره چون باید جوری باشه که ظرف خامه رو برعکس کنی چیزی نریزه

منم قبلا اینکارو کردم یه ذره خامه شل شده بود ولی بار دوم خیلیییی همزن زدم

میشه برای اینکه به خواسته ی دلم برسم صلوات بفرستی🥺🤍

رنگ خوراکی رو اول با چند قاشق خامه مخلوط میکردی بعد به کل خامه اضافش میکردی این مستقیم اضافه کردن به کل خامه باعث شل شدنش میشه، بذار فریزر یخورده یخ بزنه بعد درار باز هم بزن خوب میشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.
مگ رنگ خوراکیت چیه؟؟چقد اضاف کردی؟؟دما خونه چطوره؟؟؟

رنگ خوراکی مارک خط زرد رنگه قرمزه ژلیه  ... فقط یقطره گفتم شاید شل بشه ولی با اون ی قطره شل شدددد... دما خوبه 

احتمالا خامه رو خوب نزده بودی یکم بیشتر بزن زنگ مثل آب جوش میمونه حباب خامه رو میگیره

من قبلن ک خامه کشی میکردم خوب میشد ولی واسه اولین بار زدم یهو شل شد نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم شاید رنگش خیلی مایع و شل یا خراب بوده یا خامه رو نزاشتی کامل فرم بگیره چون باید جوری باشه که ...

همینجوری بود ولی از حالت کدری در اومد براق. شد ولی وقتی ظرفو کج کردم نمیریخت تا اینکه بعد یدیقه شل شد

همینجوری بود ولی از حالت کدری در اومد براق. شد ولی وقتی ظرفو کج کردم نمیریخت تا اینکه بعد یدیقه شل ش ...

آها فهمیدم حتما باید زیرش یه کاسه بزرگ پر از یخ میزاشتی که از سرماش کم نشه تو دمای محیط یدفعه شل شده

میشه برای اینکه به خواسته ی دلم برسم صلوات بفرستی🥺🤍
آها فهمیدم حتما باید زیرش یه کاسه بزرگ پر از یخ میزاشتی که از سرماش کم نشه تو دمای محیط یدفعه شل شده

امد تو ذهنم ک اینکارو کنم ولی گفتم شاید جواب نده چون موقعی ک خود خامرو زده بودم کدر شده بود ولی وقتی رنگ اضافه کردم براق شد ولی نمیریخت تا اینکه رو کیک زدم شل شد الان چیکار کنم؟؟؟

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز