ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
احتمالا خامه رو خوب نزده بودی یکم بیشتر بزن زنگ مثل آب جوش میمونه حباب خامه رو میگیره
بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
رنگ خوراکی رو اول با چند قاشق خامه مخلوط میکردی بعد به کل خامه اضافش میکردی این مستقیم اضافه کردن به کل خامه باعث شل شدنش میشه، بذار فریزر یخورده یخ بزنه بعد درار باز هم بزن خوب میشه
آها فهمیدم حتما باید زیرش یه کاسه بزرگ پر از یخ میزاشتی که از سرماش کم نشه تو دمای محیط یدفعه شل شده
امد تو ذهنم ک اینکارو کنم ولی گفتم شاید جواب نده چون موقعی ک خود خامرو زده بودم کدر شده بود ولی وقتی رنگ اضافه کردم براق شد ولی نمیریخت تا اینکه رو کیک زدم شل شد الان چیکار کنم؟؟؟