همه ی مواد بزاربیرون یخچال هم دما بشن.
دو تا تخم مرغ و بشکن تو همزن سر قاشق چایخوری وانیل بریز و بزار هم بزنه به اندازه ۴ دقیقه.
یک سوم لیوان روغن و دو سوم لیوان فرانسوی شیر یا ماست بریز.
یک دقیقه هم بزن.
یک لیوان و یک سوم لیوان ارد و سه بار الک کن یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر بزن.
بعد ارد و اروم اضافه کن و هم بزن با دور کم.
بعدشم مواد کیک و بریز تو قالب که کاغذ روغنی پهن کردی و چرب کردی.
تو فر با دما ۱۸۰ درجه نیم ساعت اول دی فر و باز نکن بعد با چنگال تست کن