مرمری جونم باید پوست زرد پای مرغو کامل برداری هااااا
اوللل یه قابلمه آب بذار جوش بیاد
بعد پای مرغو بذار داخلش دونه دونه
ی دونه ک انداختی تو آب جوش در حال جوشیدن
بذار یه دیقه بمونه
بعد با دست پوستشو جدا کن
دونه اولو که برداشتی و داشتی پوست میگرفتی
پای بعدیو بنداز
حتما دونه دونه بنداز🌹
درضمن خیلی خوشمزس و واسه مفاصل مفیده
کسی که دست یا هرجای بدنش شکسته باشه بهش میگن پای مرغ بخوره
درضمن سوپ ک داری درست میکنی
اول پیاز بعدش پای مرغِ خامو بنداز داخلش ک با سوپ بپزه
بعد پای مرغو بخورین😁فقط حواست باشه استخواناش از گلوش پایین نره خدایی نکرده😅😍