سلام دوست نی نی سایتیه من
من پیاز خرد میکنم نگینی
روغن میریزم و میزارم سرخ بشه
۱ دونه هل رو میشکافم و میندازم تا با پیازا سرخ بشه
چوب دارچین و چندتاگلبرگ گل محدی له میکنم تو پازدرحال سرخ شدن
بعد لپه هارو میجوشونم و کفی که تولید میشه رو میریزم دور
ران مرغ یا سینه مرغم میجوشونم و کف تولیدی رو میریزم دور
حالا به پیاز داغم زرد چوبه و فلفل سیاه و کمی قرمز میزنم
یه تفت میدم ، رب گوجه هم میزنم ، بعد لپه ها و مرغ رو اضافه میکنم و اب جوش رو میریزم تو قابلمه تا بپزه و جابیفته
وسطای پخت ۱ ق ابلیمو میریزم یا میتونین لیمو عمانی بریزین
بعد هم بادمجون سرخ میکنم و کنار خورشت میزارم موقع سرو