2733
2734

من لوبیاشو صبح خیس میکنم شب ساعت ۸ میذارم با شعله کم تا صبح میپزه صبح لیمو هاشو میندازم باز میزارم بپزه تا ۱ ظهر خاموش میکنم سرد شه ۲ ناهار میخوریم 


خیلی جا افتادن قرمه برام مهمه و معرکه هم میشه

بستگی به جنس گوشت ولوبیا داره من با گوسفندی میزارم سه ساعته میپزه البته شعله رو خیلی کم میکنم تا مجبور نشم هی اب اضافه کنم و مزه اش بپره

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
کلا چند ساعته رو شعله

حدودا ۱۸ ساعت عزیزم با شعله کم قشنگ جا میوفته مال شما هم میپزه اما فکر نکنم اونژور که باید جا بیفته و نفخ داره 

لوبیاشو همیشه بذار خیس بخوره چند بار ابشو عوض کن اگه نمیرسی یه بار خیس کن ابکش کن فریز کن همیشه دم دستت باشه 

من ۲۱ سالمه ۱۰ برابر مادرشوهرم که ادعاش میشه قرمه‌م خوشمزه میشه

بله کل خاصیت مواد غذایی از بین میره من نهایت پنج ساعته جا می افته قورمه‌سبزی هام و مشهورن

چه ربطی داره عزیزم 

جدیدا میندازن زودپز خاصیتش از بین نمیره شب تا ظهر با شعله کم ملایم بجوشه خاصیت از بین میره 

قرمه سبزی های منم فوق‌العاده مشهورن تو کل ساختمون بوش میپیچه از شب هم میذارم مزه بهشت میده

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687