یک بسته پودر ژله رو با دو سوم لیوان آب جوش بنماری کن روی بخار کتری
نصف لیوان بستنی نیم بند رو بهش اضافه کن ۵ دقیقه اجازه بده بستنی با حرارت ژله اب شه اصلا همنزن ، بعد فقط در حدی ک بستنی له شه هم بزن از ته هم نزن ک ژله و بستنی قاطی شن
اگه اب نشده اروم با پشت قاشق له کن
این کار باعث میشه ژله ت دو رنگ و زیبا شه
بعد کف یه سینی ۲۰ در ۳۰ رو نایلون بنداز روش و چرب کن اروم موادتو بریز داخلش بزار یخچال
کمتر از نیم ساعت و بیشتر از ۴۵دقیقه نباید بمونه تو یخچال من ۳۵ دقیقه بیرون میارم
بعد هم یک سمت رو صاف یک سمت رو دالبری برش بزن و رول کن
امتحان کن قول میدم ترک برنمیداره البته اون ۳ نکته رو حتما رعایت کن