2752
2734

برنج دو ساعت قبل خیس کن ، داخل قابلمه بزار بجوشه ، اگه باقالی نرم هست همراه برنج بزار بچوشه تا بپزه بعد بریز سبد آبکش کن ،  ته قابلمه نون بنداز برنج باقالی بریز شوید خشک بریز قاطی کن دَم بزار 

قبل کشیدن توی دیس روغن داغ بریز روی برنج


اگه شوید تازه داری همراه برنج بریز تا کمی نرم بشه بعد آبکش کن


اگه باقالی سفت و خشک داری جداگانه بپز موقع آبکش برنج قاطی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

ببین باقالی تازه رو چقدر میگذاری بپزه؟ نخندیا تا حالا نپختم اینهمه سال شوهرم دوست نداشته امسال دید ...

باقالی ها معمولا دو مدل هستن زودپز و دیر پز حتما جدا بزارین بپزه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ببین باقالی تازه رو چقدر میگذاری بپزه؟ نخندیا تا حالا نپختم اینهمه سال شوهرم دوست نداشته امسال دید ...

برنج رو ریختی تو قابلمه باقلارو بریز توش.. برنج دم بکشه اینم همراش میپزه

من باقالی تازه شوهرم خریده  سرما خوردم نا ندارم پاک کنم فعلا دنبال دستور خوشمزشم  بعد ب ...

مامانم تازه هارو میپزه بعد برنج مدل کته ای درس میکنه 

دستورشم اینجوریه 

ی پیمانه بردار هر چندتا پیمانه خیسوندی برنج باید موقع پختنش همونقد پیمانه اب اندازه کنی 

ولی تو قبلش اب برنج اماده تو ی ظرف کنارت بزار تو قابلمه مورد نظرت ک برنج میخوای بپزی روغن بریز شوید هاتو ی تفت کوچولو بده حتما تفتش کم باشه چون شوید میسوزه حتی اگ خشک باشه بعد اب برنج بریز و باقالی هارم اضافه کن درشو ببند تا جوش بیاد 

بعد برنجتو ک خوب شسته بودی اب ک جوش اومد اضافه کن و بزار ابش خشک شه بعد ی پلاستیک فریزش بکش رو کل برنجش ک نزاره بخارش خارج شه بعد درشو ببند ی ۱۵تا۲۰ دقیقه اس زمان بده بهش و تمام

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
باقالی پلو باید سبزی فراوون باسیر باشه ک مزه غالب نده باقالی کمی دارچین لاب لای پلو بده در آخر کره ح ...

ارهههع مزه غالب میده🥺 من اون مزشو دوس ندارم 

مرسییییی عشقم اسکرین گرفتم از دستور امشب درستش میکنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ارهههع مزه غالب میده🥺 من اون مزشو دوس ندارم  مرسییییی عشقم اسکرین گرفتم از دستور امشب درستش م ...

دیگه باقالی تو طبیعتش اینه ک بو بده با کشمش هم خوشمزه میشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دیگه باقالی تو طبیعتش اینه ک بو بده با کشمش هم خوشمزه میشه 

من کشمش تو پلو دوس ندارم🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز