ی سوال اینکه مثلا از کیش هم میشه سبزی تهیه کرد ؟ 😅 چون یکیو میشناسم ساکن اندیمشک هست و خیلی از سبزیش تعریف میکرد ... میگفت سبزیای جنوووب یچیز دیگع س ..
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
باید گاز کم کنی کمی از دم برنج بیشتر اگ یک کیلو سبزی میزاری ۷۰۰ گرم روغن میبره نباید بزاری بسوزی باید مدام همش بزنی یعنی میشینی کنار گاز اول یک لیوان روغن میریزی بعد کن کم روغن میریزی و مدام هم میزنی البت طوری ک خرارت ببینه و هگ بزنی ک جیز نشه چون اگ هی بسوزه کفش آخر سر ی سبزی بیمزه خواهی داشت خلاصه با همین ریتم میری جلو سرخ میکنی و هم میزنی و روغن اضاف میکنی تا اینکه میبینی از سبزی خامی در اومده دوباره ادامه میدی از این به بعد باید تستش کنی چکار میکنی اندازه نک انگشت جدا کنچند قطره آب بزن اگ دیدی سبز خام شد رنگش ادامه میدی ادامه میدی تا تسترت هم رنگش از خامی در بیاد