2733
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
نه پودر کیک آماده گرفتم تخم مرغ و روغن و آب اضافه کردم موقع هم‌زدن حباب میگیرفت من با چنگال هم زدم ا ...

آهان،بعد اینکه مخلوطش کردی و ریختیش تو قالب،قالبت رو چند بار بکوب زمین که حباب هاش خارج بشن

رنگ واقعیِ آدما رو زمانی میبینی که دیگه هیچ منفعتی براشون نداشته باشی🙂🧡❤️
افرين خيلي خوبه دستورشم بزار بي زحمت

ممنونم 🤍🙏🏻

پودر کیک آماده گرفتم نوشته بود سه تا تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یا شیر و نصف لیوان روغن به آرد اضافه کنم اول تخم مرغ ها رو خوب هم میزنی که پف کنه و رنگش روشن بشه بعد آب یا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و چند دقیقه با همزن میزنی بعدش هم که کم کم آرد اضافه میکنی و هم میزنی تو فر بخوای بزاری ۲۰ دقیقه قبل رو درجه مخصوص کیک میزاری تا فضا گرم بشه بعد مواد رو که تو قالب ریختی به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میزاری بمونه موقعی هم که خواستی کیک رو در بیاری اول چاقو یا خلال دندون فرو کن تو کیک وقتی کشیدی بیرون اگه مواد کیک چسبیده بود بهشون که یعنی وسط کیک نپخته هنوز باید بزاری بیشتر بمونه ولی خب معمولا تو همین مدت زمان مبپزه به شرطی که رو درجه مناسب باشه من گذاشتم تو قابلمه روی شعله کم کیکمو پختم 

🤍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز