سلاااامممم
بالاخره بعد کلی آزمون و خطا چند ماهی هست فسنجونام خوب لعاب میده خدارو شکر🥰
این چندتا نکته رو رعایت میکنم و عالی میشه :
۱) همون اول که مرغ رو گذاشتم بپزه ، گردو و بادومی که آسیاب کردمو هم بهش اضافه میکنم. اینجوری یک ساعت و نیم میپزه و یه وجب روغن میده😍
۲) دقیقا وسط کار رب انار رو اضافه میکنم و میذارم اونم ۴۰ دقیقه بجوشه و حسابی رنگ و مزه بده به غذا 😍
۳) همون اول کار دوتا پیاز متوسط رو به صورت دراز خورد میکنم داخل غذا و میره تو جون خورشت😋
۴) بیست دقیقه آخر زیر گازو زیاد میکنم و در قابلمه رو هم برمیدارم تا آبش رو بکشه و لعاب بده 🤤
نوش جان🍃
شما هم اگه نکته ای دارین بگین 🌱😉