2737
2739
عنوان

مهمون دارم بیااید ....

728 بازدید | 24 پست

من پنجشنبه مهمون دارم لطفا بگید صبح ک از خواب پاشدم چ کاری رو اول شروع کنم؟ غذا میخام مرغ و قرمه بزارم ژله هم هست ماست و خیار و سالاد...بنظرتون اول کدومو درست کنم ک بعدش ب بقیه کارا برسم؟و اینک الان لوبیا رو خیس کردم ک نفخش گرفته شه تا فرداشب بنظرتون ایرادی نداره؟ موقع پخت یجوری نمیشه؟

اول از همه قبل از اینکه بخوابی قرمه سبزیتو بار بزار

انقدر بدم میاد مهمونیا قرمه سبزی جا نیفتاده میارن 

توروخدا قبل خواب باربزارید خورشت رو 


قابل توجه برخی کابران به ظاهر و باطن نامحترم :من وقتی نظر میدم مثل تو رو هوا حرف نمیزنم فکت موثق میارم .پس با من وارد کلکل نشو که جلو این همه کاربر ضایع نشی:)

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اول از همه قبل از اینکه بخوابی قرمه سبزیتو بار بزار انقدر بدم میاد مهمونیا قرمه سبزی جا نیفتاده میا ...

ولی من برای خودمون مثلا صبح زود پا میشم واسه نهار بخام بزارم کامل جاافتاده و خوشمزه میشه

2731

اول قورمه سبزی 

بعد کاهو اینا رو بشور بذار آبش گرفته بشه 

برنج بشور خیس کن 

ژله درست کن بذار یخچال 

سالاد و اماده کن 

مرغ و بذار 

برنج بذار

بینش تمیزکاری هات و بکن

2738

سالاد و ژله رو شب قبل درست کن بذار تو یخچال 

خونه رو هم حتما شب قبل مرتب کن

که فقط صبح قرمه درست کنی

اگه بخوای میتونی شب هم بار بذاری اگه نه که تو زودپز درست کنی

منم جمعه مهمون دارم قیمه بادمجون میزارم

با ساندویچ میکر  

و سالاد ماکارونی و سالاد 

نظرتون چیه کافیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات مشکل کار همسرم حل بشه و کار ثابت داشته باشه 

من از روز قبل سبزی پاک کردم ماستمو اماده کردم کاهو هم خورد کردم میوه هارو هم شستم  فرداهم تا ظهر خونه رو تمیز کردم غذا هم قیمه و مرغ زعفرونی درست کردم تا ساعت ۳ بعداز اونم ظرفارو اماده کردم وتا ۵ برنجمو اماده کردم گذاشتم دم بکشه ۵ تا ۶ استراحت کردم ۶ تا ۶ ونیم اماده شدیم ۷ مهمونا اومدن

من که دقیقه نودی ام اما اگه بدونم اینکار میکنم 

روز قبل نظافت خونه و خرید. ،ژله تا خوب ببنده ، مرغ می‌شورم چند ساعت می‌ذارم تو آبنمک بعد آبش که رفت خشک شد نمک و زردچوبه میزنم و می‌ذارم تو یخچال اینجوری خوشمزه تر میشه ، قرمه اگه برا نهار بخوای میشه از قبل گذاشت اما اگه برا شب باشه فقط و حتما پیاز داغ از شب قبل آماده میکنم ،  

پنجشنبه برنج خیس میکنم  میوه کاهو و بقیه چیزا می‌شورم کم کم آماده میکنم  خورش میذارم

لوبیا رو اره شب قبل خیس کن. ژله تو هم شب قبل درست کن فرداش وقت نمیکنی خیلی کار داری. 

الان لوبیارو خیس کردم چون باید ۲۴ ساعت خیس،بخوره و هر ۱ ساعت میرم آبشو عوض میکنم تا نفخش کامل گرفته شه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز