عزیزم نجف اباد اصفهان
گوشت شتر بیشتر برا کباب پر استفاده میشه خیلی آبدار و خوشمزه میشه
خودم خیلی وقته نخوردم چون شوهرم گوشت شتر دوست نداره
و چون گوشتش سفته به جای سیخ کباب شاخه درخت انجیر تازه استفاده میکنن که کباب رو نرم کنه یا کیوی رنده میکنن رو گوشت
گوشت شتر خیلی گرمه بیشتر جنبه درمانی داره برا ضعف و کمخونی و
ضعف اعصاب ...
برا همین گوشت غالب مصرفی نیست و برا خورشتی و آبگوشتی
گوشت گوسفند استفاده میکنیم
اگردک تا حالا خودم درست نکردم
یه شیرینی سنتیه که از خمیر نون و شیر و شکر و روغن و هل و زعفرون و ادویه خاص خودش درست میشه
و شبیه کوکو سیب زمینی سرخ میشه و برا صبحونه و عصرونه با چایی خیلی خوشمزه اس
با همون مواد داخل قابلمه تو گود یا کیک پز یا فر یا داخل اتیش کیکی درست میکنن که داخلش مغز گردو و بادوم هست به نام کاماج که اونم خوشمزه اس