گوجه حلقه کن بچین کف ماهی تابه یه کوچولو رب لا به لای کوجه ها بزار روی گوجه نمک و یه ذره کم زردچوبه بزن اگه داری دانه های قوره بریز روی گوجه لایه های بادمجان را بچین روی گوجه ها بین لایه های بادمجان دوباره غوره بریز و هر لایه یه کم نمک بین بادمجان ها بپاش بزار با حرارت ملایم گوجه ها آب بندازه و با آب گوجه پخته بشه هم ترش و خوشمزه میشه هم به خاطر رب خوشرنگ و جذاب میشه البته رب زیاد نه نهایت یه قاشق غذا خوری البته به میزان بادمجان هم بستگی داره
اینجوری فوق العاده میشه
اگه خودت آبش کنی تا بپزه جالب نمیشه ولی با آب گوجه عالی میشه
اگه دوست داری ۱۰ دقیقه آخر پخت روی بادمجان ها نعنا داغ و پیاز داغ بریز و بعد نوش جان کن
یعنی تا آمدم تایپ کنم یه جوری دهانم آب افتادکه باور نمیکنی
این دستور پخت مال مامانم همیشه بادمجان هاش زبان زد فامیل هست
اگه دوست داری میتونی ۲۰ دقیقه اخر پخت هم سیر هم فلفل دلمه حلقه شده هم اضافه کنی .مامان من سیر و فلفل دلمه اضافه نمی کنن ولی مادر شوهرم میکنن