2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

پیاز تفت میدی گوشت قیمه ای زردچوبه فلفل سیاه 

گوجه ریز خوردشده و رب 

اب میریزی گوشت پخت بادمجون سرخ شده و ابغوره😋😋😋

من بیشتر وقتا بدون گوشت درست میکنم زودتر اماده میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2731

گوجه حلقه کن بچین کف ماهی تابه یه کوچولو رب لا به لای کوجه ها بزار روی گوجه نمک و یه ذره کم زردچوبه بزن اگه داری دانه های قوره بریز روی گوجه لایه های بادمجان را بچین روی گوجه ها بین لایه های بادمجان دوباره غوره بریز و هر لایه یه کم نمک بین بادمجان ها بپاش بزار با حرارت ملایم گوجه ها آب بندازه و با آب گوجه پخته بشه هم ترش و خوشمزه میشه هم به خاطر رب خوشرنگ و جذاب میشه البته رب زیاد نه نهایت یه قاشق غذا خوری البته به میزان بادمجان هم بستگی داره

اینجوری فوق العاده میشه 


اگه خودت آبش کنی تا بپزه جالب نمیشه ولی با آب گوجه عالی میشه 


اگه دوست داری ۱۰ دقیقه آخر پخت روی بادمجان ها نعنا داغ و پیاز داغ بریز و بعد نوش جان کن


یعنی تا آمدم تایپ کنم یه جوری دهانم آب افتادکه باور نمیکنی 


این دستور پخت مال مامانم همیشه بادمجان هاش زبان زد فامیل هست 


اگه دوست داری میتونی ۲۰ دقیقه اخر پخت هم سیر هم فلفل دلمه حلقه شده هم اضافه کنی .مامان من سیر و فلفل دلمه اضافه نمی کنن  ولی مادر شوهرم میکنن

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز