پیاز سرخ کن
گوشت مرغ در صورت دلخواه سرخ کن
ادویه های لازم رو بزن
گوجه رو خورد یا رنده کن
به مواد اضافه کن و تفت بده و آبش که خشک شد ، آماده ست
برنج رو کمی دون تر آبکش کن ، چون گوجه آب داره
بنا به دستور شهرتون ، دوست داشتی حبوبات هم بزن
مثل عدس یا لوبیا
در انتها مواد رو با پلو مخلوط کن و دم بذار
اما اصلش کته کردنه ، فوق العاده خوشمزه میشه
مواد رو بریز رو برنج
اندازه یه بند انگشت بالاتر آبجوش بریز
شعله زیاد باشه
آب که خشک شد ، شعله رو کم کن و دمی بذار
آشپزی قانون نازل شده ای نداره
نیاین بگین چرا اینجوری یا اونجوری
هر شهری یه جوری درست میکنه
اینجا ممکنه هر کاربری یه دستور متفاوت بده