2752
2734
عنوان

طرز تهیه دمی گوجه

163 بازدید | 9 پست

بچه ها میخوام دمی گوجه درست کنم میخوام کته نباشه آبکشی باشه چه حوری درست کنم؟تو نت نوشته گوجه وپیاز رو با برنج مخلوط کنیم یعنی باید آب بریزیم بعد مخبوط کنیم؟

پیاز سرخ کن

گوشت مرغ در صورت دلخواه سرخ کن

ادویه های لازم رو بزن

گوجه رو خورد یا رنده کن

به مواد اضافه کن و تفت بده و آبش که خشک شد ، آماده ست

برنج رو کمی دون تر آبکش کن ، چون گوجه آب داره

بنا به دستور شهرتون ، دوست داشتی حبوبات هم بزن

مثل عدس یا لوبیا

در انتها مواد رو با پلو مخلوط کن و دم بذار

اما اصلش کته کردنه ، فوق العاده خوشمزه میشه

مواد رو بریز رو برنج

اندازه یه بند انگشت بالاتر آبجوش بریز

شعله زیاد باشه

آب که خشک شد ، شعله رو کم کن و دمی بذار

  آشپزی قانون نازل شده ای نداره

نیاین بگین چرا اینجوری یا اونجوری

هر شهری یه جوری درست میکنه

اینجا ممکنه هر کاربری یه دستور متفاوت بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

دمی گوجه یعنی کته گوجه .اصلا آبکشی نمیشه .کلا تناقض داره

 اسم کاربری شخصیت کسی نیست سایت هزار تا اسم‌میزنی قبول نمیکنه یدونه اتفاقی رو قبول میکنه.اینجا اومدیم تبادل نظر اگر نمیتونی جوابمو منطقی و درست بدی بدون خیلی حقیرو بدبختی که با اسم کاربری مثلا تحقیرم میکنی.و اینکه بگید مشخصه چه شخصیتی داری برام مهم نیست کسایی که درست رفتار کنن میدونن چه شخصیتی دارم و وجدانم آسوده هست،اینکه اینجا حرف بی ربط بزنی توهین کنی توقع احترام داشته باشی و اگر جواب در شانت گرفتی بپری بهم که بی شخصیتم بازم مهم نیست با این حرفات نمیتونی ناراحتم کنی،بعضی کاربرا منه آرومه به جایی رسوندن دوست دارم بگم چخه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

اول پیاز داغ کنید بعد گوجه ها رو تفت بدید وخوب بپزه و آبش تبخیر بشه اگر خواستید رب بزنید. ما یکم سیب زمینی نگینی هم میریزیم. 

بعدش برنج جداگانه آبکش کنید سعی کنید برنج زود بردارید که به اصلاح دون باشه. 

حالا برنج و خورشت باهم قاطی کنید و تو قابلمه دم بدید 

عزیزم این روشی که میگم رو درست کن پشیمون نمیشی فقط گوجه زیاد میخواد 

من برای سه پیمانه برنج یک کیلو یا بیشتر گوجه رو رنده میکنم بعد برنج رو می‌شورم و میریزم داخل گوجه رنده شده نمک هم میزنم میذارم یک ساعت بمونه 

بعد یک ساعت میذارم رو اجاق بهش پیاز داغ و ادویه و یکم روغن میزنم آبش که خشک شد دم میذارم خیلی خیلی خوشمزه میشه 

یعنی با همون آب گوجه خیس میخوره و میجوشه اصلا آب نمیریزم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687