2733
2734

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، 

 خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، 

 خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

مامیگیم قایرمه 

مرغو خورد میکنی 

قابلمه روغن میریزی پیاز تفت میدی پیاز خیلی مهمه تو قایرمه اینکه زیاد باشه و قشنگ تفت بخوره مهمه..بعد مرغتو میریزی زردچوبه و 

نمک و ادویه دیگه داشتی میزنی یکم تفت میدی 

در ادامه روش ها متفاوته یه عده میان اینجا اب میریزن درشو میبندن تا اب تموم بشه مرغ پخته میشه ... یه عده هم همون مرغو درشو میذارن خودش اب میندازه و مرغ پخته میشه  (اینجا قایرمه خوش مزه تره فقط باید قابلمه ت نسوز باشه) 

یه عده هم کلااااا  اول مرغو میذارن یکم بپزه با اب و ادویه بعد میریزن داخل پیاز تفت داده شده و درشو میزارن 

گاهی هم سر میزنی زیر روش میکنی قشنگ یه دست پخته بشه

  
2731

روش کلی رو که بلدی

به نظرم ازقبل مرغ بزار یکی دوساعت بپزه 

بعد با پیاز فراوان سرخ کن

آنچه که اینجا مهم ادویه هاس

هم آویشن بزن

هم فلفلک یاهمون مرزه

و یه مقدار شنبلیله

محشر میشه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
تو میزاری مرغ اول بپزه یا اخر؟

من بیشتر با گزینه اینکه درشو میذاری خودش اب بندازه البته یکمممم اب میریزم بعد درشو میذارم هراز گاهی میرم زیرو روش میکنم شعله کممم قشنگ مرغ نرم میشه خوشمزه تره بنظرم 

  

من اینجوری درست میکنم 

مرغا رو سعی کن زیاد درشت یا زیاد ریز خورد نکنی  یکم تو آب بجوشون در حدی ک کف مرغ بیاد بالا  بعد از آبکش رد کن  

روغن بریز تو تابه یکم ک گرم شد مرغا رو بچین وقتی دو طرفش سرخ شد  زردچوبه   پودر پاپریکا  فلفل سیاه  و کمی پودر آویشن و نمک بریز  بعد پیاز خلالی شده رو بریز یه تفت کوچیک بعد اندازه یه لیوان یا لیوان و نصفی آب جوش بریز و درشو بزار زیرشو خیلی کم کن ک مرغ مغز پخت شه ، وقتی ب حدی رسید ک ابش گرفته شد و روغن انداخت آمادست بعد سیب زمینی که از قبل خلال کردی تو روغن سرخ کن و مرغ اضافه کن من قبل از سرخ کردن مرغ سیب زمینی رو سرخ میکنم و کنار میزارم بعد تو همون روغن مرغ سرخ میکنم  خیلی خوشمزه میشه امتحان کن حتما🥰🌱

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز