بادوم پوست گرفته شده رو ۵ دقیقه بزار تو اب جوش تا پوست قهوه ایش جدا شه بعد که خشک شد با اسیاب خون اسیاب کن
برنج هم بزار یه شب خیس بخوره بشور و خشک کن و خوب اسیاب کن
بعد یه قاشق حریره یه قاشق ارد برنج یه کوچولو نبات و یه کم گلاب یا پودر هل با یک لیوان اب رو شعله کم بزار بپزه غلیظ که شد بده میتونی یه کم کره هم بهش اضافه کنی
سرلاک فقط چاق کننده هست برا شروع اول فرنی و حریره بده بعد سوپ
من برا صبحانه اینم میپزم پسرم دوست داره
جو پرک و نصف سیب میزارم با ابپ بپزه بعد پوره میکنم خرما و کره و یه کم دارچین بهش اضافه میکنم خرما پوره شده
خیلی خوش طعمه