من طبق این دستور درست میکنم عالی میشه
شکر رو من کمتر میریزم
ارد یک پیمانه
شکر یک پیمانه
اب ۱/۲پیمانه
گلاب ۱/۲پیمانه
روغن ۱/۴پیمانه
کره ۱/۴پیمانه
هل دو پیمانه کوچک وزعفران به میزان لازم
ارد رو به مدت ۴۰دقیقه تفت میدیم
روغن اضافه میکنیم تفت میدیم بعد ۵دقیقه شربت اضافه میکنیم
شربت
اب وشکر رو روی شعله کم حرارت میدیم دونه های شکر حل شد زعفران رو اضافه کرده بعد پودر هل اضافه کرد ۱دقیقه قبل خاموش کردن گلاب اضافه میکنیم وخاموش میکتیم