انشرلی_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4647 عنوان شله زرد 80 بازدید | 11 پست بدنج ایرانی چمپا خیسوندم باهاش شله زرد درست کنم ساعت یازده خیسوندم الان دیگه بزارم بجوشه؟بعد نیم دانه نیست لازمه خورده خورده ش کنم یا همینجوری هم له میشه خوبهشما چیکار میکنید شله زرداتون خوشمزه میشه (تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم..(ادامه دارد) 1403/01/09 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itstiffany عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 28 له نکن خودش له میشه، کره محلی و گلاب و زعفران آخر کار بریز که عطرش بمونه!
گل_بنفش عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2409 بزار خیلی خیلی خوب بپزه بعد اول زعفرون بریز بعدشم شکر 🔴🔴🔴لطفا لایک نکنید با تشکر🔴🔴🔴
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 8103 خرده کن له ک شد شکر بزن بعد گلاب هل و کره و زعفران برا ظهورش صلوات ... برای مامان شدن دوباره م صلوات ممنونم🙇هر چند دارم از امام رضاست
انشرلی_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4647 خیسوندم دیگه چیه؟! 🫤😳🙄🤧🤧🤧 بگو خیس کردم. 😊 بله اون درست تره ممنون عزیزدلم (تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم..(ادامه دارد)
انشرلی_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4647 چقدر برنج گذاشتی؟ سه کاسه😐😂 (تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم..(ادامه دارد)
چشمک_زنون عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 3632 له نکن خودش له میشه، کره محلی و گلاب و زعفران آخر کار بریز که عطرش بمونه! اتفاقاً زعفران رو باید اول از همه قبل از شکر بریزه ، چون شکر مانع رنگدهی زعفران میشه
انشرلی_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4647 بادست چنگ بزن خورد کن بعد بذار بپزه اره همین کارو کردم فلا ک انگار خوب بوده ممنون از نظرت (تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم..(ادامه دارد)