سلام بچه ها اومدم با آموزش یه خاگینه فوق العاده عالییی خوشمزه و خوشرنگ اول از همه بگم این دستور برخلاف دستورهایی که توی نت میبینین نیاز به 5،4 تا تخم مرغ نداره و خیلیم خوشمزه میشه:
مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد
شکر يا عسل 1 قاشق غذاخوری (اختیاری چون شهدشم شکر داره میتونید نریزید)
ماست شیرین 2،3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق مرباخوری
ارد 3 قاشق غذاخوری سرپر
زعفران سابیده شده چند پر
دارچین نصف قاشق چایخوری
هل سابیده شده به میزان دلخواه 1 قاشق چایخوری دلخواه گلاب
آماده سازی :
تخم مرغ هامون رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و خوب با همزن دستی میزنیم تا کرمی و کشدار بشه و ازاون لختگی دربیاد تو این مرحله هم بهش وانیل اضافه می کنیم و اگر شمرم خواستید اضافه کنید اونم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و 6،7 دقیقه هم میزنیم حالا ماست شیرینم بهش اضافه می کنیم که اگه ماست چکیده استفاده کنید خیلی بهتر هستش و 1 ق چایخوری گلابمم میریزم
خوب که موادمون یدست شد تو یه کاسه همه مواد خشک بجز پودر زغفرون و شکری که اولا تو تخم مرغ ریختیم مخلوط میکنیم حالا ارد و بیکینگ پودر و پودر هل و دارچین رو اضافه می کنیم به مواد تخم مرغی
اضافه می کنیم (اگر ارد قنادی استفاده کنید خیلیی بهتر هستش) همه مواد رو به صورت دورانی مخلوط میکنیم و بهش زعفرون ساییده شده رو اضافه میکنید البته زعفران هم چون تو شهدش هست میتونید نریزید من واسه رنگ و عطروبوی بهترش ریختم ولی مواد که یدست شد تو ماهیتابه دیسنی میریزیم اگه دیسنی داشتین که عالیییهه راحت برمیگرده اگه نه هم که کف ماهیتابه معمولی یا دیزنی رو چرب کنید مواد رو تو ماهیتابه معمولی بریزید درشو بذاریدبعد که اطرافش طلایی شد برش گردونید تو یه بشقاب
اونورشو بذارید بپزه و خوشرنگ بشه
خب حالا بریم برا شهدش
8،10 قاشق غذاخوری سرپر شکر بستگی داره چه میزان شیرین میپسندید
آب 1 لیوان
گلاب نصف ليوان
زعفران سابیده شده میزانی که رنگشو بپسندید
اضافه کنید تا جوش ریز بزنه و یکم غلیظ شه بعد خاموشش کنید
مواد میانی خاگینه :
مغز گردو نگینی شده میزان لازم
پودر قند 1 قاشق چایخوری
پولدار دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل من نزدم ولی بریزید خوب میشه
1 قاشق چایخوری همه رو مخلوط کنید بذارین کنار
حالا نکته مهم:شهد باید خنک خنک بشه
و به خاگینه داغ اضافه بشه اگه هر دوتاش سرد یا گرم باشن خمیر میشه و بافت خوب نمیشه
بعد که دو طرف خاگینه طلایی شد در ظرف دیسنی رو باز کنید وسطش موادی که آماده کردیم بریزید
حالا با کمک به کفگیر یه قاشق بزرگ رولش کنید تا دستتون نسوزه بعدش شهد سردو بهش اضافه کنید بعد حدود 20 دقیقه بره یخچال و آماده اس نوش جانتووون😍🤩❤️