2733
2739

دمای ۱۸۰ حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه 

سینی رو میزارم بعد ظرف کیک رو توی سینی میزارم 

آب هم لازم نداره 

عالی میشه

با نظرم مخالفی ریپلای نکن حوصله کل کل ندارم هر نظری که میدم نظر شخصیمه😑😶😶😑😶 اینکه زود ازدواج کردم هم به خودم ربط داره    با تشکررررر🙏🙏🙏🙏🙏    تا که از جانب معشوقه نباشد کششی                 کوشش عاشق دیوانه به جایی نرسد 🥰😍

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

من همیشه میپزم خیلیم خوب میشه باید قلشو بلدباشی کاسه ابم نمیخواد مثلا مال من تو۲۲۰ درجه میپزه ولی دمای اصلیش همون دمایی که تودستورگفته برای فربرقی این دما بذارین برامن یکم قاطی داره دماش

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من همیشه میپزم خیلیم خوب میشه باید قلشو بلدباشی کاسه ابم نمیخواد مثلا مال من تو۲۲۰ درجه میپزه ولی دم ...

میدونی مال من سمت ته توستر بیشتر از جلو درش میپزه بعد هموناخت پف نمیکنه بافتشم گلوگیر میشه

2740
میدونی مال من سمت ته توستر بیشتر از جلو درش میپزه بعد هموناخت پف نمیکنه بافتشم گلوگیر میشه

پس تسترتوام خرابه فردست ساز درست کن من خیلی وقتا توفردستساز درست میکنم خیلی خوب میشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پس تسترتوام خرابه فردست ساز درست کن من خیلی وقتا توفردستساز درست میکنم خیلی خوب میشه

رلستش اونم امتحلن کردم خوب نمیشه ببین من کیکام تو فر محال بود بوی زهم تخم مرغ بده حالا عین همون دستور رو با همون مواد با همون مارک تخم نرغ و وانیل درست میکنم بو میده دور گیری میکنم کامل هم میزنم نمیدونم‌ دلیلش چیه

رلستش اونم امتحلن کردم خوب نمیشه ببین من کیکام تو فر محال بود بوی زهم تخم مرغ بده حالا عین همون دستو ...

امکان نداره بوی تخم مرغ به نوع فرربط داشته باشه شاید حساس شدی یاقلق وسیله روهنوز بلدنیستی من تودوتاشم درست میکنم خیلی خوب میشه حتی کیک تولد توفردستسازدرست کردم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
امکان نداره بوی تخم مرغ به نوع فرربط داشته باشه شاید حساس شدی یاقلق وسیله روهنوز بلدنیستی من تودوتاش ...

نمیدونم یه نفر گفت تخم مرغ به دما خیلی حساسه شاید واسه ایه ولی ولقعا نمیدونم کلافه شدم

نمیدونم یه نفر گفت تخم مرغ به دما خیلی حساسه شاید واسه ایه ولی ولقعا نمیدونم کلافه شدم

یه دماسنج فربخر شاید تسترت مثل برامن تازه رو۲۲۰ درجه ۱۸۰ درجه گرم میشه باید قلقشو یادبگیری دیگه من انقدر کیک خراب کردم که نگو

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز