کاستر=همونایی که سامان گلریز تازه پیدا کرده هی با همه چی قاطی میکنه
یه پودر شبیه نشاسته و زرد رنگ با شیر اگه درست کنی خیلی خوب میشه
ما جنوب سالهاست برا ماه رمضون درست میکنیم
این شکل قوطیشه
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.shirazhypermarket.com/1155-777-large/-.jpg&imgrefurl=http://www.shirazhypermarket.com/-/1155-5352102310996.html&usg=__Z2FNIHN_hKLtHF2ZY-3241yThc8=&h=300&w=300&sz=10&hl=fa&start=16&zoom=1&tbnid=zfXSlTeMp7WOWM:&tbnh=116&tbnw=116&ei=u2ICUP2HHsvdsgbukOSuBg&itbs=1
اینم دستور پختش
اول قابلمه رو بر میداری
بعد به مقداری که میخوای لیوان لیوان شیر میریزی ( برای هر 1کاسه باید 1 لیوان شیر بریزی ) بعد به ازای هر لیوان 1 قاشق غذا خوری پودر کاستر و هر لیوان 5/1 قاشق غذاخوری شکر .... قشنگ همه اینارو در شیر حل میکنی تا یه مایع زرد رنگ و یه دست درست شه ... بعد قبلمه رو میذاری رو گاز و با شعله ملایم مدام هم میزنی تا وقتی که مایع غلیظ بشه و شبیه شیره بشه اونقت میریزی تو کاسه ها و میزاری سرد بشه . نوش جان
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت...