پیاز خورد میکنم با فلفل دلمه و سیر ریزشده و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی زیره و نمک خوب آغشته میکنم و ماهی ها رو توظرف میچینم زیر و روشون رو مواد میریزم یه کم سس سفید هم میزنم اخر سر ابلیمو
ایندفعه ابلیمو رو گذاشتم فردا بزنم
شنیدم زعفرون هم بزنی خیلی عالیه بوشو قشنگ میگیره اخه ما شمال یا جنوبی نیسیم که به ماهی عادت داشته باشیم 🙂
موقع سرخ کردنم ماهی ها رو توی ارد ترخینه مخصوص میگو میغلطونم و بعد سرخ
پیاز و فلفل دلمه ایها رو هم میشورم سرخ میکنم میزارم کنار ماهی خیلی خوشمزه تر میشه