کیک دو تخم مرغی اسفنجی مخصوص خامه کشی تو قوطی رب
۵۰ گرم ارد
۵۰ گرم شکر
۲ عدد تخم مرغ
وانیل یکم
بکینگ پودر نصف ق چ
زرده و سفیده جدا
سفیده رو با شکر انقد میزنی تا فرم بگیره و سفت بشه
بعد زرده رو با وانیل قاطی میکنی هم میزنی تا کِرِمی رنگ بشه
زرده رو با سفیده تو یه جهت با لیسک هم میزنی
بعد مخلوطِ ارد و بکینگ ( که من بکینگ نریختم)
رو تو ۳ مرحله به تخم مرغ اصافه میکنی و با لیسک توی یه جهت هم میزنی در حد مخلوط شدن
کف قوطی رب یه کاغذ میندازی و مایه کیکتو میریزی داخلش
دمای توستر ۱۸۰
مدت زمان پخت حدودن نیم ساعت (اگر دیدی هنوز نپخته بیشتر بذار بمونه)