خیلییی اسونه البته خودم درست نکردم رسپیشو واسه یلدا نگه داشتم درست کنم 3لایه داره
ی بسته بیسکوییت پتی پورو تو غذاساز بریزین و پوره ک شد 100گرم کره اب شده بهش اضافه کنین با قاشق هم بزنین یا میکس کنین
اگر غذاساز نداشتین با گوشتکوب بکوبین و یکساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره
بعد ته ظرف مورد نظر نایلون فریزری بزارین و تهشو اب بپاشین کمی و این پودرو قشنگ یکدست پخش کنین و با قاشق فشار بدین
برای لایه میانی ام ی خامه صبحانه با 2قاشق پنیرخامه و 2قاشق شکر و یکم وانیل قاطی کنین
بعد پودر ژله الورا رو با ی لیوان اب جوش قاطی کنین و بریزین تو این مواد و قشنگ قاطی ک شدن بریزین روی بیسکوییتا میتونین ی قطره رنگ خوراکی سبزم بزنین خلاصه اینم یکساعت میره یخچال
بعد ژله البالو یا توت فرنگی یا انار یا هندونه رو با ی لیوان اب جوش اوکی. میکنین و میریزین روی مواد بعد میره یخچال بعد 10دقیقه روش دونه انار بپاشین و برای 5ساعت بره یخچال برای سروم اون پاکت فریزری رو جدا کنین و توی ظرف بزارین و قاچ کنین