2733
2739
قبلا شنیده بودم اما ندیده بودم..دیروز دیدم. گفتم با خودم چه سخاوتمندانه اینقدر زیاد خلال پسته رو حلوا شکریه...بگو پس باقالی بوده.. دیدم بی مزه و بد طعمه..فهمیدیم باقالیه.. واقعا که.
ONLY. GOD.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

این و برای این گفتم که خیلی از بچه ها و مردم فاویسم دارن و به باقالی حساسیت دارن. و متاسفانه اگه ندانسته بخورن اذیت میشن و کمخونی می گیرن. لطفا حلوا شکری خونگی یا کارخونه ای بدون پسته بخرین. راستی تو کالباس هم میریزن از خدا بی خبر ها...
ONLY. GOD.
2731
باقالی خخخخخ من فک میکردم بادوم زمینی که رنگش کردن البته روی بعضی شیریی ها قشنگ مزه بادومی زمینی رو حس میکنی
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
بیماری فاویسم یک بیماری ارثی خونی است که به علت کمبود یکی از آنزیم های گلبون قرمز ایجاد می شود. این بیماری وابسته به جنس بوده و بیشتر در مردان دیده می شود. این بیماری در نواحی شمالی و جنوبی ایران(سواحل دریا) شیوع بیشتری دارد. فاویسم در اثر کمبود آنزیم (G۶PD) گلبول قرمز فرد بیمار به وجود میآید کمبود آنزیم گلوکز ۶ فسفات دهیدروژناز موجب همولیز گلبولهای قرمز خون می شود. این آنزیم نقش مهمی در احیای اکسیدانهای تولید شده در داخل گلبول قرمز دارد. بنابراین وقتی کودک مبتلا به کمبود این آنزیم باشد و در معرض اکسیدان قرار گیرد دچار همولیز شده و اصطلا حا مبتلا به بیماری فاویسم شده است. باقالا از جمله مواد غذایی است که دارای موادی به نام «ویسین» یا «کوویسین» است که در لوله گوارش و در ضمن فرآیندهای شیمیایی عمل هضم، به «دی ویسین» و «ایزور امیل» تبدیل می شوند. این مواد از اکسیدانهای قوی محسوب می شوند; بنابراین به محض تماس با غشا گلبول قرمز در افرادی که کمبود آنزیم (G۶PD) را دارند; آن رامنهدم کرده و گلبول قرمز از بین می رود و شخص به فاویسم مبتلا می شود. خوردن باقالا دربرخی افراد نوعی مسمومیت ایجاد می کند که به آن فاویسم می گویند. در بعضی از موارد عوارض خیلی شدید ومهلکی ایجاد می کند که خوردن باقالا ی تازه و خام را با ترس همراه می کند. این بیماری می تواند با بوئیدن گل و گرده های باقالا نیز به وجود آید و بیشتر در افرادی که فاقد آنزیم گلوکز ۶ فسفات دهیدروژناز هستند ایجاد می شود. نه تنها باقالا بلکه برخی از داروها همانند مصرف آسپیرین با دوز بالا ، داروهای ضدمالا ریا، مصرف برخی آنتی بیوتیک ها، نفتالین، حنا و عوامل عفونی می توانند گلبول های قرمز را تخریب کنند. علا ئمی همچون کم خونی، ضعف و بی حالی، زردی، رنگ پریدگی و دفع ادرار به رنگ چای کدر و پررنگ(به دلیل دفع هموگلوبین از لوله های اداراری) می تواند در افرادی بروز کند که امکان درمان هست و گهگاه در سنین ۳۰ الی ۴۰ سالگی تشخیص داده می شوند اما در موارد شدید که بیماری از بدو تولد نشان می دهد می تواند منجر به بروز برخی مشکلا ت جدی شود. گاهی اوقات کودکانی از بدو تولد با زردی و تخریب زودرس گلبول های قرمز مواجه می شوند که علت آن از سوی پزشکان کمبود آنزیم(G۶PD) و عمر کوتاه گلبول قرمز از ۱۲۰ روز به ۱۲ روز عنوان می شود. افرادی که با کمبود آنزیم فوق مواجه هستند علا ئم ناشی از بیماری فاویسم را ۲۴ الی ۴۸ ساعت پس از مصرف باقالا ی خام یا سایر داروهای مذکور خواهد داشت. در موارد حاد همولیز یا شکست غشا» سلولی گلبول های قرمز آن افراد باعث مرگ آنها خواهد شد.
ONLY. GOD.
2738
تو کالباس چندین سال پیش دیدم اصلا رنگ خلال پسته خونگی قابل قیاس نیس باقالیه که انقد خوش رنگ و سبزه بیچاره کسایی که حساسیت دارن خو نریزن بهتر از اینه یه سریا مریض شن
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام
سمانه جان قبول نمی کنن..تو نت سرچ کردم دیدم به این شکایت ها اینطور پاسخ دادن که ما پسته عالی و تازه میریزیم کارشناسامون هم تایید کردذن.. اگه اجازه بدی مارک حلوا رو پاک کنم از پستم..هدفم اصلا کوبیدن یه مارک نیست به خدا.
ONLY. GOD.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687