خورشت ها رو اگه از قبل لوبیا ایناش رو نخیسونده باشی حدود 45 تا 1 ساعت خوبه. اگه هم نه من یه 45 دقیقه میذارم و یه نیم ساعت(اگه گوشت گاو باشه و حبوباتش رو نخیسونده باشم)
مرغ نیم ساعت
خوبیش اینه درش رو که میبندی دیگه خیالت راحته و به کارای دیگه ت میرسی.حتی بیرون میری. یا اگه محل کارت نزدیک باشه نیم ساعتی میری خونه غذات رو بار میذاری و تا برگردی درست شده
من پلوپز هم دارم.همزمان برنج هم میذارم پلوپز.سیب زمینی اینام هم میذارم ماکروفر یا سرخ کن. خیلی راحت تر شده کارم