2752
2734
بچه ها من یه ساعت لپه رو میزارم با نمک خیس بخوره....بعد که میخام شروع کنم به دریت کردن قیمه ...پیاز و گوشت و تفت میدم و لپه رو میزارم تفت بخوره ولی بعد یه ساعت لپه ها میپزن و له میشن ولی گوشته نپخته هنوز....یعنی تو خورشت لپه ای دیده نمیشه و خیلی بد ریخت میشه.... اخه قبل لپه هامو که خیس نمیکردم با نمک هیپ وقت نمیپخت حتی اگه 10 ساعت میپختم...
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
با نمک خیسش نکن با اب کافیه بعد هم خوب بشورش بوش بره
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

عزیزم لپه رو همون اول نریز توى خورشت.لپه خیسیده رو با رب و ادویه تفت بده بعد از پخت گوشت اضافه کن بعد از یه ربع بیست دقیقه آماده میشه.البته همزمان با لپه لیموعمانى که قبلا خیسوندى رو هم اضافه کن
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
2731
والا من گوشت و لپه رو با هم تفت میدم بار میذارم هیچ وقتم لپه وا نرفته.خیسم نمیکنم هیچوقت.اتفاقا لپه لعاب خوبی هم به خورشتم میده
خوشبختی یعنی اینکه راضی باشی به رضای خدا وقتی مطمینی خدا بهترین ها رو برات مهیا کرده......معجزه زندگیم الان تو بغلمه.خدایا شکرت.
با اب خیس کنم هم نمیپزه...تازه یاد گرفتم که با نمک خیس کنم.... 10 کاربر قیمه پز حرفه ای فوت و فن و قلق رو نمیدونن؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
من اصلا تا حالا نمیتونستم به خاتر اینکه لپه ها نمیختن و مثل سنگ بودن قیمه درست نمیکردم تازه یاد گرفتم با نمک خیسش کنم...نمیدونم چقدر با نمک خیس بخوره؟؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
زمان.پخت گوشت و لپه که یکی نیست حتما خیسش کن. بعدم جدا بزار بپزه آخر سر اضافش کن من که گوشتم رو هم جدا میپزم بعد پیاز داغ میکنم و ربمو تفت میدم وادویه اضافه میکنم بعدم.گوشت پخته شده و لپه پخته شده رو اضافه میکنم آب گوشت رو بهش اضافه میکنم زیرشو کم میکنم تا جا بیفته
اره باید با نمک خیسش کنی موقه پختن هم یه کم تفتش بدی زیادم تفت ندی که لپه هات قرمز بشن چون اونجوری ناپز میشه من همیشه همین کارو میکنم خیلی هم خوب میشه
دلم فقط آرامش میخواد... 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خرید جهیزیه

imnegar23 | 30 ثانیه پیش
2687