2733
2734
نمی‌دونم بقیم مثه من با دیدن اینجور عنوانای طلبکاری ناراحت میشن یا نه من که خیلی حرصم میگیره سحر جون نه ینی هیشکی بلند نیست اینجا کدبانو هم نداره!!! کدبانوها رفتن ولی اونایی اینجان که کار با گوگل رو یاد گرفتن
گوگل که همش اشغاله عزیزم..اشپزی تو گوگل حالمو بهم میزنه...من میخاستم کدبانو هایی که خودشون تجربه دارن و اشپزی میکنن و عاشق اشپزی هستن بیان که مثل اینکه هیشکی کدبانو نیست و بلد نیست.....واقعا جای تاسف داره
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

2731
ما تو اردبیل اش رشته با میوه های خشک می پزیم ..... حبوبات رو می پزیم جدا . تو دیگ عدس خیس خورده می ریزیم با آب شروع به پختن کنه ....میوه های خشک آلبالو - آلو - برگه زرآلو -آلبالو رو قبلا خوب شستیم گذاشتیم خیس بخوره .... به عدس اضافه چون معمولا دیر می پزند ....رب رو کمی تو روغن تفت می دیم و به اش اضافه ...عدس و برگه ها پخند حبوبات و رشته رو هم اضافه .....پیاز سرخ کرده ( اگه رژیمی بخواهی کمی تفت بده ) بیشترش رو به آش اضافه تا مزه بده به اش ...زردچوبه و نمک اضاف ... مزه کن اش رو اگه لازم بود کمی شکر اضافه من نخواستب که هیچ ......میزاریم تا رشته ها بپزه و اش جا بیافتده ......قبل اینکه اش کاملا سفت بشه زیر دیگ رو خاموش ....چون نیم ساعت بعد خاموش کردن خودش حسابی لعاب میده و جا می افته امیدوارم مفید بوده باشه .........
البته تو فصل میوه می تونی عوض برگه ها میوه های تر وتازه رو اضافه کنی که خیلی خیلی خوشمزه تر میشه ...من خودم همیشه تو فریز زردآلو و البالو وآلو قرمز و زغال اخته ذخیره می کنم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687