ما تو اردبیل اش رشته با میوه های خشک می پزیم ..... حبوبات رو می پزیم جدا . تو دیگ عدس خیس خورده می ریزیم با آب شروع به پختن کنه ....میوه های خشک آلبالو - آلو - برگه زرآلو -آلبالو رو قبلا خوب شستیم گذاشتیم خیس بخوره .... به عدس اضافه چون معمولا دیر می پزند ....رب رو کمی تو روغن تفت می دیم و به اش اضافه ...عدس و برگه ها پخند حبوبات و رشته رو هم اضافه .....پیاز سرخ کرده ( اگه رژیمی بخواهی کمی تفت بده ) بیشترش رو به آش اضافه تا مزه بده به اش ...زردچوبه و نمک اضاف ... مزه کن اش رو اگه لازم بود کمی شکر اضافه من نخواستب که هیچ ......میزاریم تا رشته ها بپزه و اش جا بیافتده ......قبل اینکه اش کاملا سفت بشه زیر دیگ رو خاموش ....چون نیم ساعت بعد خاموش کردن خودش حسابی لعاب میده و جا می افته امیدوارم مفید بوده باشه .........