ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
مربا به بپز، خشک کن، به رو پوست بکن وسطشو درار مکعبی خورد کن بریز تو دیگ روش شکر بریز لابه لا دو لیوان تا چهار لیوان بسته به حجم به آب بریز بزار رو شعله کم بعد کمی قل زدن سرشو وردار ببین کف کرده کفاشو جمع کن بریز دور تا مربات شفاف شه اگه میخای غلیظ و ژله ای شه هفت هشتا تخم به رو بهش اضافه کن ، یکم گلاب بزن ، و وقتی به غلظت افتاد و آبش کم شد و جا افتاد امادست معمولا دو ساعت میتونی دو سه تا هل سبزم بریزی اخر سر ورداری با قاشق ، قبل پایین اوردن دو سه دقیقه مونده آبلیمو یک قاشق بریز یا نوک قلشق چای خوری جوهر لیمو بریز و هم بزن تمام امادست یکم خنک شد شیشه بزن بزار یخچال تا یک سال ماندگاری داره ،
برای خشک کردن به رو پپوست بکن نازک نازک برش بزن بعد خلال کن ریز اندازه بند انگشت باشه خلالات مثل چیپس خلالی خوب با پارچه نخی خشک کن، بزاریینی فلزی بزار تو آفتاب اگه آفتاب نداری بزار روی بخاری با شعله کم، میتونی شعله رو خیلی کم کنی جوری که پارچه نخی نسوزه پارچه نخی پهن کن رو بخاری بژار یک روزه خشکه کامل خشک شد جوری که میشکنی ترد باشه امادست بریز تو شیشه درشو ببند یکسال میمونه نوش جونت ، میتونی رنده کنی تو فرنی بریزی یا رنده کنی تو ظرف فریز کنی