خدا رو هزار مرتبه شکر که به آرزوم رسیدم و بعد از ۱۴۰۳/۶/۱۱ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۳ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
خدا رو هزار مرتبه شکر که به آرزوم رسیدم و بعد از ۱۴۰۳/۶/۱۱ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۳ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن....خوشبختی الانمو فقط مدیون خدای خوبمم...اینجا زیاد منو ریپ نمیزنن وقتی نظر میدم فقط بلدن به جاش توهین کنن 🤣🤣🤣🤣نظرای منفی هیچکسسسس برام مهم نیس
شیافو نمیدن شیاف میذارن نمیدونم چند کیلوییه؟ اگه ده کیلو به بالا باشه فکر کنم میشه کامل ...
۸ ونیم
پسرم چهل روزش بود ختنه کردم و دکتر هشت ساعته شیاف داد البته ۱۲۵ که مال کودکانه ها . نمیدونم چرا الان دوستان میگن نده . من که سه چهار روز براش استفاده کردم