2733
2734
عنوان

کوفته پزا...کمک پلیز

51 بازدید | 17 پست
واسه مهمون میخوام کوفته بپزم. واسه هر نفر معمولا چقدر گوشت و برنج و لپه میخواد؟
چقدر باید ببوسمت تا کتاب این همه گریه بسته شود؟...تا هق هق این همه تمام؟...
خوب بستگی داره منو چی باشه ؟ اگر نفری یه کوفته حساب کنی اندازه یه نارنگی گوشت و یه قاشق لپه و یه نصف قاشق برنج بسه . کمی هم مرغ داخلش چرخ کن وا نره . خیلی کم
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
من برای شش تا کوفته تقریبا بزرگ350 گرم گوشت. یک پیمانه لپه و دو سوم پیمانه برتج میذارم. بعدشم لپه و برنجو تو میکسر خرد نکن چسبندگیش جالب نمیشه با گوشتکوب نصفه نیمه بکوب.
یه مامان مهربون...

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

آره لپه نیم پز باشه با چرخ گوشت درشت خورد کن . برنج هم نیم پز باشه همین قاطیش می کنی خورد میشه .
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
من با 1 کیلو گوشت و 100 گرم سینه مرغ 25 تا کوفته درست کردم . در ابعاد پرتقال متوسط مایل به درشت . البته وسطش آلو گذاشتم
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
من واسه خودمون که درست میکنم تو غذا ساز میریزم.خوب در اومده حالا نمیدونم تعداد زیاد هم خوب میشه یا نه.
چقدر باید ببوسمت تا کتاب این همه گریه بسته شود؟...تا هق هق این همه تمام؟...
به نظرتون با این منو نفری دو تا کوفته اندازه نارنگی حساب کنم براشون یا نفری یکی؟
چقدر باید ببوسمت تا کتاب این همه گریه بسته شود؟...تا هق هق این همه تمام؟...
کوفته تبریزی برنج و لپه روی هم رفته نیم پیمانه که از شب قبل با کمی نمک خیس میکنیم و قبل درست کردن کوفته یک جوش میجوشونیم. یعنی فقط کمی اب میریزیم که روش رو بگیره و با در باز و شعله متوسط نیم پز میکنیم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و اب گرفته و ادویه گوشت، نمک و فلفل،سبزی کوفته یا سبزی معطر رو مخلوط میکنیم و یه قاشق سر خالی ارد نخودچی میریزیم و خوب ورز میدیم بعد لپه و برنج خنک شده و کمی زرشک رو هم اضافه میکنیم و دوباره ورز میدیم.اندازه دلخواه مواد رو برمیداریم و گلوله میکنیم و وسطش رو باز میکنیم و الو نیم پز شده،پیاز سرخ کردهو گردو،و اگه خواستین نصف یا تمام تخم مرغ اب پز شده(بسته به اندازه کوفته داره) داخلش میزاریم و خوب میندیمش و دستمون رو خیس میکنیم و دور کوفته رو کاملا یکدست میکنیم. توی قابلمه پیاز سرخ شده و رب رو تفت میدیم کمی نمک میریزیم و چندتا الو میندازیم .کمی اب اصافه میکنیم تا بحوشه بعد کوفته ها رو اروم داخل سس میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا ریز بجوشه و جا بیفته... اندازه اب رو زیاد نمیریزیم.همین که 3/4کوفته ها رو بگیره کافیه.وقتی جا افتاد کمی سس باقی بمونه بسه...
یه مامان مهربون...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687