تخم مرغ رو میذاریم بیرون تا از سرماش کم بشه
با هم زمان قسمت سفیدش رو انقدر میزنیم که شکلش تغییر کنه سفید تر شه و پف کنه
بعد شکر و زرده اضافه میشه ورغن و وانیل انقدر میزنیم تا بخش زیادی از شکر حل بشه
وقتی یک دست شد
ارد و بکینگ پودر رو یکبار الک میکنیم
کم کم به مواد اضافه میکنیم
موقعی که بکینگ پودر وارد مواد بشه باید فقط به یک جهت هم زد.چون اگر جهت رو تغییر بدین پف کیک میخوابه حین پخت کامل پف نمیکنه
بعد ازاضافه کردن ارد کلا نباید زید معطل کرد سریع باید موادو پخت....