2733
2734

ادویه چای ماسالا:

این مقدار زیاد نیست. پس مواد را پنج برابر کنید.

ق: قاشق.    چ: چای خوری.   غ:غذاخوری.    م: مرباخوری


چای سیاه ۱ق غ

پودر زنجبیل ۲ق غ

چای سبز: ۱ق غ

رازیانه: ۱ ق غ

پودر دارچین: ۱ق م

بادیان ختایی: ۱عدد

فلفل سیاه دانه: ۲۰عدد

میخک: ۱۰ عدد یا ۳گرم

هل ساییده: ۱۰ عدد یا ۱ ق م پر

هل سیاه: ۲عدد

پودر جوز هندی: نصف یا یک چهارم ق چ

زعفران: مقدار دلخواه

پودر گل محمدی دلخواه: ۱ق چ پر

ابتدا  به جز زعفران و پودر گل محمدی، مواد غیر پودری  را کمی تفت می دهیم. مواد پودری را هم جداگانه تفت می دهیم.

حالا مواد غیر پودری را حسابی آسیاب می کنیم و تمام مواد را ترکیب می کنیم و در ظرف در دار در یخچال نگه داری می کنیم.

برای یک لیوان معمولی یک قاشق چای خوری پر، پودر میریزیم. میتوان از شیرخشک یا شیر محلی یا پاستوریزه استفاده کنیم. میتوانیم یک لیوان شیر را به پودر اضافه کرده و حدود پنج دقیقه بجوشانیم. در صورتی که معده ی حساس به شیر داریم، پودر را در نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر می‌جوشانیم و با عسل یا نبات شیرین می کنیم. میتوان به این چای کمی گلاب اضافه کرد یا برای گرم تر شدن طبع چای زعفران یا زنجبیل بیشتری در لیوان چای ریخت.

این چای بسیار گرما بخش و انرژی بخش است و داروی بسیار مناسبی برای سردی معده و یبوست هست

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687