عزیزم این روشی هست که من و مامانم همیشه با این روش شربت آلبالو درست میکنیم و عالی میشه
برای 2 کیلو آلبالو- 2 کیلو شکر لازمه
4 لیوان آب و شکر را کاملا قوام میاریم و آلبالوها را بعد از گرفتن هسته هاشون، داخل پارچه نازکی میریزیم و سر پارچه را محکم گره میزنیم و داخل شیره میندازیم (چون اگه اینکار را نکنی، تفاله و گوشت آلبالوها در اثر جوشیدن داخل شیره میشه و آنرا غیرزلال و تیره میکنه) و نصف استکان هم آبلیمو به شیره اضافه میکنیم ( هم خوش طعم میکنه و هم باعث میشه بعدا شکرک نزنه).وقتی شیره به شکل حباب- حباب شد، کمی از آنرا تو یه پیاله میریزیم و میذاریم یخچال فوری خنک بشه تا ببینیم سفتیش انازه است یا نه. باید زیاد شل یا زیاد سفت نشه. هر وقت که شل و سفتیش اندازه شد برمیداریم و تفاله های لای پارچه را میندازیم بره. شربت خوش رنگ و خوش طعم و زلال آماده است
(زیاد جوشیدن باعث سیاه شدن شربت میشه)