2752
2734
عنوان

خانمهای کدبانو طرز تهیه شربت البالو

62876 بازدید | 11 پست
دوستای گلم من 2 کیلو البالو گرفتم و چون من و شوشو مربا دوست نداریم می خوام همش رو شربت کنم ....میشه بگین چطوری ؟؟؟

خدایا.. که دیده ای تو مرا و خریده ای تو مرا 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731
طیبه جان برای 2کیلو آلبالو 4 کیلو شکر رو با آب بزار تا جوش بیاد وقتی قوام اومد اونوقت آلبالو رو بهش اضافه کن و چند دقیقه بزار تا بجوشه

اگر از اول آلبالو رو بریزی شربتت تیره میشه ولی اینطوری خیلی خوش رنگ در میاد.
عزیزم این روشی هست که من و مامانم همیشه با این روش شربت آلبالو درست میکنیم و عالی میشه
برای 2 کیلو آلبالو- 2 کیلو شکر لازمه
4 لیوان آب و شکر را کاملا قوام میاریم و آلبالوها را بعد از گرفتن هسته هاشون، داخل پارچه نازکی میریزیم و سر پارچه را محکم گره میزنیم و داخل شیره میندازیم (چون اگه اینکار را نکنی، تفاله و گوشت آلبالوها در اثر جوشیدن داخل شیره میشه و آنرا غیرزلال و تیره میکنه) و نصف استکان هم آبلیمو به شیره اضافه میکنیم ( هم خوش طعم میکنه و هم باعث میشه بعدا شکرک نزنه).وقتی شیره به شکل حباب- حباب شد، کمی از آنرا تو یه پیاله میریزیم و میذاریم یخچال فوری خنک بشه تا ببینیم سفتیش انازه است یا نه. باید زیاد شل یا زیاد سفت نشه. هر وقت که شل و سفتیش اندازه شد برمیداریم و تفاله های لای پارچه را میندازیم بره. شربت خوش رنگ و خوش طعم و زلال آماده است
(زیاد جوشیدن باعث سیاه شدن شربت میشه)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
2756