سلام به همه! کرم کارامل هم خوشمزه تر از ژلهاس و هم اینکه مقویتر. چون توش شیر داره. البته من مارک فرمند و دراژه رو همیشه میگیرم. دراژه خوشمزهتر از فرمنده. و سس هر دو تا مارک آمادهس.
پریسا جون فکر کنم مارکی که گرفتی (مثل مارک سحرخیز) پودر سفیدی (همون شکر) رو گذاشته که باید با یکی دو قاشق آب تو یه کاسه خیلی کوچیک قاطی کنی و بذاری رو حرارت تا خوب بجوشه تا وقتی که قهوهای بشه.
من روال کلیشو میگم: هر یه بسته کارامل، 2 لیوان شیر میخواد. پودر و شیر(سرد) رو تو یه قابلمه باهم قاطی مبکنم و خوب هم میزنم. میذارم رو حرارت و تا زمانی که جوش بیاد، مرتب هم میزنم. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم و یک دقیقه دیگه هم میزنم و بعد از رو حرارت برمیدارم. سس کارامل (شکر کاراملیزه شده) رو میریزم کف قالب یا کاسه و وقتی مایه کمی خنک شد میریزم روش و میذارم تو یخچال. خوبی کارامل اینه که خیلی زود میبنده.
دستور تهیه یه مدل کارامل تزئینی با ژله رو تو وبلاگم گذاشتم. اگه دوست داشتید یه سر بزنید:
www.dastpokhte-man.blogfa.com