مواد لازم آرد سفید دو لیوان شیر یک لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری روغن یک لیوان نمک خیلی کم سر قاشق چایخوری دستور فر رو روی 200 درجه سانتیگراد میزاریم. آرد را الک کرده و با بکینگ پودر، وانیل نمک و شکر توی ظرف گود خوب مخلوط میکنیم ( تمام مواد خشک) بعد وسطشو خالی میکنیم و یه حفره ایجاد میکنیم. توی یه ظرف دیگه تخم مرغا رو با چنگال یه هم میزنیم تا از لختی دربیاد در حد یه دقیقه. بعد روغنو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و شیر رو هم اضافه می کنیم وهم میزنیم. تو این دستور اصلا از همزن برقی استفاده نمیکنیم. بعد مایه رو داخل حفره ای ایجاد کردیم میریزیم و با یه لیسک یا کفکیر شروع به دورانی هم زدن به مدت ده ثانیه میکنیم. دقت کین بیشتر نشه چون مافین خراب میشن. بعد موادو با قاشق داخل مافین ریخته کمتر از دو سوم پر کنین چون پفش خوبه و با سینی داخل فر داغ شده به مدت نیم ساعت میگذاریم. من از این دستور به عنوان بیس استفاده میکنم شما میتونید مثل من کمی تغییرش بدین از کره به جای زوغن استفاده کنین. به جای شیر آب پرتقال بریزین. 3 قاشق پودر کاکائو بریزین به جای شیر از نصف لیوان گلاب و نصف لیوان آب و کمی پودر هل استفاده کنین.عکسی که گذاشتم مال این روشه، مزه کیک یزدی میده. یا توش کشمش بریزین یا حتی آلبالو.