2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2742

اول نمک میزنن میزارن بیرون یه شب بمونه تو آبکش آبش خارج شه بعد ادویه تخم گشنیز فلفل قرمز خرد شده و سیاهدونه و زردچوبه میزنن با سیر بعد سرکه میریزن بعد باید یه پلاستیک چندلا کنی بزنی رو سرش هوا نره بیرون بزاری

2738

با پوست باید باشه 

خوردشون کن مغز سفید وسطشون رو در بیار یکم نمک بزن بهشون بزار یک روز بمونه یه سری مواد مث سیاه دونه زیره تخم گشنیز فلفل سیاه رو یکم تفت بده جدا جدا غیرا از سیاه دونه بقیه رو نیم کوب کن تو یه قابلمه روغن مایع بریز سیر رو یکم توش تفت بده زردچوبه بریز رب گوجه مغازه ای بریز یه استکان سرکه بریز یه قاشق سر صاف شکر و یکم نمک حالا انبه ها رو بریز تو قابلمه خوب قاطیشون کن اگه میخوای زود بخوری بزار یکم قل بخوره اگه میخای بمونه همین که قاطی شدن زیرش رو خاموش کن ادویه هات رو هم بریز خوب مخلوط کن سرد شدن بریز توشیشه بعدش نوش جان کن

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز