با پوست باید باشه
خوردشون کن مغز سفید وسطشون رو در بیار یکم نمک بزن بهشون بزار یک روز بمونه یه سری مواد مث سیاه دونه زیره تخم گشنیز فلفل سیاه رو یکم تفت بده جدا جدا غیرا از سیاه دونه بقیه رو نیم کوب کن تو یه قابلمه روغن مایع بریز سیر رو یکم توش تفت بده زردچوبه بریز رب گوجه مغازه ای بریز یه استکان سرکه بریز یه قاشق سر صاف شکر و یکم نمک حالا انبه ها رو بریز تو قابلمه خوب قاطیشون کن اگه میخوای زود بخوری بزار یکم قل بخوره اگه میخای بمونه همین که قاطی شدن زیرش رو خاموش کن ادویه هات رو هم بریز خوب مخلوط کن سرد شدن بریز توشیشه بعدش نوش جان کن