2752
2734

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

2731
عزیزم اول سس مرغو با رب و بیازداغو ادویه مرغ و ابلیموی زیاد و زعفرون زیاد و فلفل درست کن غلیظ باشه بعد مرغارو نمک که زدی بغلتون توی این سس بعد ته قابلمه ای که میخای بجینی توش بیاز فراوون و فلفل دلمه ای بریز اندازه یه لیوانم اب بریز بعد با شعلع کم بزار ببزه یعنی درحد سرخ کردنه عااالی میشه
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
من مرغو تفت میدم ..بعد با کمی نمک و فلفل سیاه و کره و آب میپزمش....مرغم که پخت..ویازو ریززززززز خورد میکنم وبا کره تفت میدم...کره که تغریبا طلایی شد رب و آبلیمو رو میریزم توش تا تفت بخوره وبعد میریزمش تو مرغم...یه یه رب مرغم باسسش جوش که خورد و جا افتاد و روغنش اومد رو زیرشو خاموش میکنم...من سسشو غلیظ درست میکنم آبکی دوش ندالم
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
پیاز داغ فراوون با ادویه فراوون مرغا میپزم بعدتیکه های مرغ بیرون میارم تو کره تفت میدم آب مرغ رب زعفرون اضافه میکنم میزارم تا غلیظ بشه دور مرغا با پیازوجعفری گوجه گیلاسی وزیتون و...تزئین میکنم
خدایا شکرت
عزیزم مرغو که پختی ابشو از صافی رد کن.بعد مرغاتو جدا تو روغن سرخ کن و زعفران بزن و بزار کنار.بعد تو یه ظرف دیگه روغن بریز و رب بزن و رب رو کامل تفت بده و کمی زرشک هم بنداز توش و کمی زعفران دم کرده بریز توش بعد که تفت دادی اون اب مرغتو که از صافی رد کردی بریز توش و چند قل که زد تمومه.میتونی جدا سرو کنی و کنارش سیبزمینی سرخ کنی و گوجه و لوبیارسبز و هر چیرکه دوس داری . ویا میتونی سس رو بریزی روی مرغت و سرو کنی
...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز